Infrarood pakking - Skin Factory

Infrarood pakking

Beauty / Infrarood pakking

Infrarood pakking

De Infrarood pakking is een doelgericht infraroodsysteem. De diepgaande warmte herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling, vochtcirculatie en stimuleert de bloedcirculatie. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Hierdoor neemt de vitaliteit toe en krijg je weer jeugdige energie. Infrarood pakking biedt op meerdere vlakken een groot voordeel en is bevorderend voor de gezondheid.

Fit en gezond

De diepgaande warmte van de Infrarood pakking bevordert de bloeddoorstroming en verwijdert blokkeringen waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding ervan naar alle delen van het lichaam verbeteren. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren.

Zuiveren en ontgiften

De toestand van je lichaam bepaalt de uitstraling van je uiterlijk. Wij raden aan om tweemaal per jaar je lichaam te zuiveren. De infraroodstralen dringen door tot in het huidweefsel, het spierweefsel en de spieren. Hierdoor worden niet alleen toxische stoffen en cellulitis aangepakt maar ook de lymfebanen, het weefsel rond de ligamenten (band van bindweefsel om een gewricht) en gewrichten. De spieren worden gezuiverd, gedraineerd en ontzuurd.

Pijnverlichting

De Infrarood pakking is effectief bij verbetering van de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem. Doordat infrarood dieper doordringt in de huid en het spierweefsel worden spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Dit kan een oplossing bieden tegen pijn of verlichting geven.

De Infrarood pakking is geschikt voor:

  • Artritis
  • Chronische pijnen
  • Menstruatiepijnen
  • Reuma
  • Vermoeidheidssyndroom

Prijzen infrarood pakking:

Introductieprijs infrarood pakking
€ 45,-
Infrarood pakking
€ 60,-
Pakket 5x
€ 275,-
Pakket 10x
€ 500,-