Gezichtsbehandelingen Dr. Schrammek - Skin Factory

Gezichtsbehandelingen Dr. Schrammek

Beauty / Gezichtsbehandelingen Dr. Schrammek

Dr. Med. Christine Schrammek

Schrammek is ontwikkeld door Dr. Med. Chrstine Schrammek. Zij is dermatologe en allergologe. Het merk is medisch geïnspireerd. De producten bevatten hoge concentraties actieve ingrediënten in combinatie met natuurlijke substanties van natuurlijke producten. Het doel van ons geavanceerde product is om oplossingen te bieden voor diverse huidproblemen. Schrammek is al 60 jaar een succesvol familie bedrijf dat wereldwijd bekend is met natuurlijke behandelmethodes.

Naast het gebruik van Dr. Schrammek, krijgt u bij elke behandeling een uitgebreide huidanalyse door middel van de Observ 520 Sqinno.

Schrammek Quick
€ 49,50

Sqinno huidanalyse, oppervlaktereiniging, scrub, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging.

Schrammek Relax
€ 67,50

Sqinno huidanalyse, oppervlaktereiniging, enzymatische peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, ontspannende gelaatsmassage (10 min.), masker en dagverzorging.

Dr. Med. Christine Schrammek GREEN PEELS

De GREEN PEEL is een kruiden behandeling voor- en preventief tegen, diverse huidproblemen en geeft de huid weer een mooie en stralende teint. De basis voor deze natuurlijke peeling is een mengsel van geselecteerde kruiden die enzymen, vitamines en mineralen bevatten die op de huid inwerken. Afhankelijk van de huidconditie en de persoonlijke doelstelling van de klant kunnen er verschillende doseringen van het kruidenmengsel op maat worden gemaakt en toegepast.

Green Peel Fresh up
€ 80

Voor de vermoeide huid met kleine imperfecties. Tevens te gebruiken tegen huidveroudering. Geeft de huid zijn natuurlijke glow terug.

Green Peel Energy
€ 130

Voor een huid met leeftijdsgerelateerde huidveranderingen, onzuiverheden, littekens en pigmentstoornissen. (Incl. doosje ampullen voor thuisgebruik)

Green Peel Classic
€ 265

Voor een huid die behoefte heeft aan een intensieve huidvernieuwing. Vernieuwd de huid in 5 dagen. (Inclusief doosje ampullen voor thuisgebruik en nabehandeling)

Special Treatments

Met de special treatments van Dr. Schrammek kunnen wij een aangepaste behandeling bieden voor elk huidtype. De behandeling wordt gekozen op basis van uw voorkeuren en huidbehoeften. Zo kunnen wij bij elk huidtype een optimaal resultaat behalen.

Regulating Black Clearing treatment
€ 70

Normaliseert de werking van de talgklieren, bestrijdt bacterievorming en gaat ontstekingen van de huid tegen. (Deze behandeling is tevens zeer aan te raden als voorbereiding op de Green Peels)

Hydration Maximum treatment
€ 79

Een speciale vochtregulerende en verfrissende kick voor jouw huid.

Soothing treatment
€ 79

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige-, couperose- en rosaceahuid. Bestrijd zichtbare adertjes en heeft een kalmerende werking.

Super Beauty Brightning treatment
€ 79

Voor een huid met hyperpigmentaties. Geeft tevens een liftend effect voor de ogen en het gelaat.

Time Controle Treatment
€ 85

Regenerende, ontspannende anti-ageing behandeling waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd.

Super Beauty Vitality treatment
€ 85

Zeer effectief voor de rijpere huid met verlies van elasticiteit. Geeft een liftend effect.

Eye Lift Treatment
€ 37,50 / € 25,00*

Voor de vermoeide ogen en de eerste tekenen van het verouderingsproces. Biedt een oplossing voor de gezwollen ogen en wallen. Geeft direct een stralende blik.

*Prijs voor losse behandeling / in combinatie met een andere behandeling

Upgrades behandelingen

Epileren wenkbrauwen
€ 7,50
Bovenlip of kin harsen
€ 5
Bovenlip & kin harsen
€ 10
Wimpers of wenkbrauwen verven
€ 7,50
Wimpers & wenkbrauwen verven
€ 15