Gezichtsbehandelingen Dr. Schrammek - Skin Factory

Gezichtsbehandelingen Dr. Schrammek

Beauty / Gezichtsbehandelingen Dr. Schrammek

Dr. Med. Christine Schrammek

Schrammek is ontwikkeld door Dr. Med. Christine Schrammek. Zij is dermatologe en allergologe. De producten bevatten hoge concentraties actieve ingrediënten in combinatie met natuurlijke producten. Het doel van de geavanceerde producten is om oplossingen te bieden voor diverse huidproblemen. Schrammek is al meer dan 60 jaar een succesvol familiebedrijf dat wereldwijd bekend is met natuurlijke behandelmethodes.

Schrammek Quick treatment
€ 49,50

Reinigen, scrubben, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging.

Schrammek Relax treatment
€ 67,50

Reinigen, enzymatische peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, ontspanningsmassage, masker en dagverzorging.

Eye Lift treatment
€ 37,50 / € 25,00*

Voor de vermoeide huid rondom de ogen en eerste tekenen van het verouderingsproces. Biedt ook een oplossing voor wallen onder de ogen en geeft direct een stralende blik.

*Prijs voor in combinatie met een andere behandeling

Dr. Med. Christine Schrammek GREEN PEELS

De Green Peel is een kruidenbehandeling voor diverse huidproblemen en geeft de huid weer een mooie en stralende teint. De basis voor deze natuurlijke peeling is een mengsel van geselecteerde kruiden die enzymen, vitamines en mineralen bevatten die op de huid ingemasseerd worden. Door verschillende doseringen van het kruidenmengsel kunnen er op maat gemaakte behandelingen worden toegepast, afhankelijk van de huidconditie en de persoonlijke doelstelling van de klant. De originele Green Peel wordt exclusief aangeboden door gecertificeerde schoonheidsspecialisten.

Green Peel Fresh up
€ 80,-

Deze peel vitaliseert de huidcellen en is daarom een ideale behandeling voor de vermoeide huid. Dient als een effectieve bescherming tegen huidveroudering en geeft de huid zijn natuurlijke glow terug.

Green Peel Energy
€ 130,-

Voor een huid met leeftijdsgerelateerde huidveranderingen, onzuiverheden, littekens en pigmentstoornissen. Om de huid een extra boost te geven na de behandeling krijgt u 7 ampullen mee voor thuisgebruik. Voordat u deze peel ondergaat dient u eerst de Fresh Up peel te hebben gedaan zodat de huid optimaal is voorbereid.

Green Peel Classic
€ 265,-

Voor een huid die behoefte heeft aan een intensieve huidvernieuwing. Vijf dagen na deze peel komt u voor een “Beauty Finish“ treatment. De huid is nu zeer ontvankelijk voor waardevolle ingrediënten. Voor een extra boost krijgt u 7 ampullen mee voor thuisgebruik.

Upgrades behandelingen:

Epileren wenkbrauwen
€ 10,-
Bovenlip of kin harsen
€ 7,50
Bovenlip & kin harsen
€ 12,50
Wimpers of wenkbrauwen verven
€ 10,-
Wimpers & wenkbrauwen verven
€ 20,-

Een vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk bij een aanvullende zorgverzekering. Sommige zorgverzekeraars vragen om een verwijsbrief. Het is belangrijk om dit zelf na te gaan bij je zorgverzekeraar.

Voor vragen kun je ons ook mailen op het e-mailadres: beauty@skinfactory.nl

* De schoonheidsspecialisten zijn aangesloten bij de ANBOS.