Huidanalyse - Skin Factory

Huidanalyse

Beauty / Huidanalyse

Huidanalyse met de Sqinno Observ 520

De Sqinno maakt een huidanalyse door middel van 6 verschillende lichtmodules. Door de lichtmodules worden er dieper gelegen huidproblemen zichtbaar die met het blote oog niet te zien zijn.

 

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en zijn niet zichtbaar of worden in de loop der tijd pas zichtbaar. De Sqinno analyseert de diepe huidlagen en brengt deze haarscherp in beeld waardoor je een overzicht hebt van je huidige huidconditie.

Wil jij gebruik maken van de Sqinno en zien wat er dieper in jouw huid afspeelt? Reserveer dan extra tijd voor jouw gezichtsbehandeling. Wij kunnen een passend advies geven over je behandeling en producten.

Je kan ervoor kiezen om alleen de huidanalyse in te plannen voor €19,95. Wanneer je hierna gelijk een gezichtsbehandeling inboekt is de huidanalyse gratis.

 

De 6 lichtmodules van de Sqinno Observ 520:

 

Daylight mode

Bij de daglicht modus wordt het gezicht van alle kanten gelijk belicht waardoor er geen schaduw of onregelmatigheden in het licht ontstaan. Het geeft een duidelijk beeld van het gezicht en de aanwezigheid van onregelmatigheden.

 

Cross polarised mode

Het gezicht wordt belicht door een speciale filter, die de verkleuringen, adertjes en irritaties in het gezicht goed laat zien.

 

Parallel polarised mode

Deze modus visualiseert de textuur van het huidoppervlak. Het licht reflecteert op de huid waardoor de huidtextuur, poriën en beginnende lijntjes zichtbaar worden.

 

True UV mode

In de UV modus wordt een lage, veilige dosis UV-licht geprojecteerd op de huid. Deze onzichtbare stralingen gaan in de huidlagen. De binnenkant van de huid, huidcellen en weefsels veranderen deze straling in zichtbaar licht. Hierdoor wordt de binnenkant van de huid zichtbaar in plaats van alleen het huidoppervlak. Diepere huidproblemen zoals onder andere pigmentvlekken, poriën en dunner wordende huid worden hiermee zichtbaar gemaakt.

 

Simulated Wood’s light mode

In de Wood light modus wordt de actieve talgproductie zichtbaar. Ook wordt de droge huid, intensiteit en diepte van ontstekingen rond de talglaag zichtbaar.

 

Complexion analyse

Als resultaat van het natuurlijke huidverouderingsproces en zonschade verliest de huid de originele huidtint. Langzaam verschijnt er lokale pigmentatie en daarnaast kan de huid geleidelijk op verschillende vlakken veranderen. De Complexion modus laat de kleine variaties in de huidtinten zien en maakt de oneffenheden en imperfecties zichtbaar zoals rimpels, verouderende huid, ouderdomsvlekjes en huidirritaties.