Huidanalyse - Skin Factory

Huidanalyse

Beauty / Huidanalyse

Observ 520 Sqinno Huidanalyse

Nieuw bij Skin Factory: De Observ 520, Sqinno huidanalyse. Met dit apparaat is het mogelijk om de gezichtshuid door middel van verschillende lichten te bekijken en vast te leggen.

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en zijn voor het blote oog niet zichtbaar, of worden in de loop der tijd pas zichtbaar. De Observ  520 analyseert ook de diepere huidlagen en brengt deze in beeld, waardoor u een overzicht heeft van uw huidige huidconditie. Met deze huidanalyse kunt u uw resultaten van behandelingen en producten bijhouden en zichtbare vooruitgang zien.

De Observ 520 wordt bij ons gebruikt bij elke gezichtsbehandeling, waardoor we u elke keer een passend advies kunnen bieden voor een optimaal resultaat.

U kunt ervoor kiezen om alleen een huidanalyse te doen voor € 19,95. Wanneer u hierna gelijk een gezichtsbehandeling inboekt, is de huidanalyse helemaal gratis.

 

Daylight mode

Bij de daglicht modus wordt het gezicht van alle kanten gelijk belicht, waardoor er geen schaduw of onregelmatigheden in het licht ontstaan. Het geeft een duidelijk beeld van het gezicht en de aanwezigheid van onregelmatigheden.

 

Cross polarised mode

Het gezicht wordt belicht door een speciale filter, die de verkleuringen, adertjes en irritaties in het gezicht goed laat zien.

 

Parallel polarised mode

Deze modus visualiseert de textuur van het huidoppervlak. Het licht reflecteert op de huid, waardoor de huidtextuur, poriën en beginnende lijntjes zichtbaar worden.

 

True UV mode

In de UV modus, wordt een lage, veilige dosis UV licht geprojecteerd op de huid. Deze onzichtbare stralingen gaan in de huidlagen. De binnenkant van de huid, de huidcellen en weefsels veranderen deze straling dan in zichtbaar licht, waardoor de binnenkant van de huid zelf zichtbaar wordt, in plaats van alleen het huidoppervlak. Diepere huidproblemen zoals onder andere pigmentvlekken, poriën en dunner wordende huid worden hiermee zichtbaar gemaakt.

 

Simulated Wood’s light mode

In de wood light modus wordt de actieve talgproductie zichtbaar. Ook wordt de droge huid, de intensiteit en diepte van ontstekingen rond de talglaag zichtbaar.

 

Complexion analyse

Als resultaat van het natuurlijke huidverouderingsproces en zonschade verliest de huid de originele huidtint . Langzaam verschijnt er lokale pigmentatie en daarnaast kan de huidtint geleidelijk op verschillende vlakken veranderen. De complexion modus laat de kleine variaties in de huidtinten zien en maakt de oneffenheden en imperfecties zichtbaar zoals rimpels, verouderende huid, ouderdomsvlekjes en huidirritaties.