Medik8 Facials - Skin Factory

Medik8 Facials

Beauty / Medik8 Facials

Medik8 is een award winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt gebruikt door huidverzorgingexperts. De producten worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemici en farmacologen.

Beautiful skin for life

Medik8 is een bekroond, wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt gebruikt door huidverzorging experts. De producten worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemici en farmacologen. Medik8 heeft alleen professionele producten met bewezen technologieën, de hoogste kwaliteit en de beste ingrediënten in de juiste sterktes. Medik8 huidverzorgingsproducten zijn speciaal ontworpen voor het aanpakken van specifieke huidproblemen zoals: anti-ageing, acné, pigmentvlekken en roodheid.

Medik8 bevat:
√ Geen parabenen
√ Geen zeep
√ Geen sulfaten
√ Geen agressieve reinigers
√ Time-release afgiftesysteem

Met de Medik8 Signature facials kunnen wij een behandeling bieden voor elk huidtype. De behandeling wordt gekozen op basis van de huidbehoefte en uw eigen voorkeur. Deze behandelingen kunnen ook worden uitgevoerd als voorbereiding op de Medik8 peelings.

Prijslijst Medik8 behandelingen:

Platinum facial
€ 97,50

Ontspannende anti-ageing behandeling voor de verouderde, zonbeschadigde huid en fijne lijntjes. Stimuleert de collageen productie en maakt de huid zichtbaar gladder. De behandeling bestaat uit: reiniging, Bamboo Micro Polish scrub, Exfoliating Mushroom peeling, onzuiverheden verwijderen, Medik8 Age Defying massage, Age Defying Platinum masker en dagverzorging.

Deep Hydration facial
€ 79,-

Rustgevende reiniging voor de gedehydrateerde huid. Alle lagen van de huid worden opnieuw gehydrateerd en hersteld. De behandeling bestaat uit: reiniging, Bamboo Micro Polish scrub, enzymatische papaya peeling, onzuiverheden verwijderen, diep hydraterend HEO masker en dagverzorging. Optioneel: Medik8 Age Defying massage € 12,50.

Calming facial
€ 79,-

Kalmeert onmiddellijk de geïrriteerde en gevoelige huid. Herstelt de natuurlijke huidbarrière. De behandeling bestaat uit: reiniging, enzymatische papaya peeling, onzuiverheden verwijderen, Ultimate Recovery masker en dagverzorging. Optioneel: Medik8 Purifying massage € 12,50.

Pore Refining facial
€ 79,-

Effectieve behandeling om de poriën te reinigen en te verfijnen. We versterken de poriewand en stimuleren de bloedcirculatie om de huidtextuur te verbeteren. De behandeling bestaat uit: reiniging, Bamboo Micro Polish scrub, enzymatische papaya peeling, onzuiverheden verwijderen, reinigend houtskool masker en dagverzorging. Optioneel: Medik8 Purifying massage € 12,50.

Clarity Acne facial
€ 79,-

Diepe actieve reiniging om een vette, onzuivere probleemhuid aan te pakken. In deze behandeling maken wij gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie egale huidteint. De behandeling bestaat uit: reiniging, Bamboo Micro Polish scrub, enzymatische papaya peeling, onzuiverheden verwijderen, Natural Clay masker en dagverzorging.

Upgrades:

Epileren
€ 10,-
Wenkbrauwen of wimpers verven
€ 10,-
Wenkbrauwen en wimpers verven
€ 10,-
Bovenlip of kin harsen
€ 7,50
Bovenlip en kin harsen
€ 12,50

Een vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk bij een aanvullende zorgverzekering. Sommige zorgverzekeraars vragen om een verwijsbrief. Het is belangrijk om dit zelf na te gaan bij je zorgverzekeraar.

Voor vragen kun je ons ook mailen op het e-mailadres: beauty@skinfactory.nl

* De schoonheidsspecialisten zijn aangesloten bij de ANBOS.