Medik8 Peelings - Skin Factory

Medik8 Peelings

Beauty / Medik8 Peelings

Medik8 huidverbeterende peeling in Amsterdam

Medik8 heeft een breed aanbod aan huidverbeterende peelings voor iedereen. In onze huidkliniek in Amsterdam West gebruiken wij de peelings van Medik8 om de huid te vernieuwen en de textuur te herstellen. Er is keuze uit verschillende soorten peelings, die na een behandeling door onze schoonheidsspecialist zorgen voor een zachtere, gladdere en jonger ogende huid. Wil je rimpels, pigmentvlekken of acne(littekens) verminderen? Een Medik8 peeling kan voor goede resultaten zorgen.

Medik8 is een award winnend en wereldwijd geliefd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt gebruikt door huidverzorgingsexperts. De producten van Medik8 zijn ontwikkeld door een team van biochemici en farmacologen.

Hoe werkt een Medik8 gezichtspeeling?

Veel gebruikt, vanwege de prachtige resultaten, is de Medik8 chemische peeling. Dit zijn huidverbeterende behandelingen waarbij de bovenste laag van de huid wordt verwijderd en de celvernieuwing van de huid wordt gestimuleerd. Het resultaat is de productie van een nieuwe, gezondere huidlaag waardoor huidproblemen worden verbeterd. Er zijn vijf verschillende Medik8 peelings met de keuze uit losse huidbehandelingen of een complete kuur. Het aantal behandelingen hangt af van het huidprobleem maar wij raden altijd aan om een kuur van tenminste 3 behandelingen te nemen.

Voordat we de Medik8 peeling aanbrengen reinigen we de huid eerst grondig. Na de gezichtspeeling behandeling brengen we een speciaal huidherstellend en kalmerend masker aan. De peelings worden afgesloten met een serum, crème en een SPF om de behandelde huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Onze schoonheidsspecialist zal vervolgens met je doornemen hoe je jouw huid de komende periode zelf het beste beschermt en verzorgt.

Medik8 peeling: van behandeling tot nazorg

Om het maximale resultaat uit jouw Medik8 gezichtspeeling te halen, raden we een kuur van 3 tot 6 behandelingen aan. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek met onze schoonheidsspecialist plaats. Tijdens deze intake stellen we samen met jou een behandelplan op maat samen. Hierbij gebruiken we ons huidanalyse-apparaat, de Sqinno OBSERV 520.

Naast of na een peeling behandeling in onze huidkliniek in Amsterdam, raden we ook de Medik8 huidverzorgingsproducten aan die je thuis zelf gebruikt. Met de ‘CSA filosofie’: crème met vitamine C, retinol en een SPF maximaliseer je het huidverjongsproces. Gebruik na de behandeling de Clamwise cleanser en de Ultimate Recovery crème om de huid te verzachten en de genezing na de peeling te versnellen.

Let er goed op dat je jouw huid 4 weken voor en na de Medik8 gezichtspeeling met een SPF50 beschermd tegen schadelijk UV-straling. Ook raden wij aan om tijdens deze periode zonlicht zo veel mogelijk te vermijden.

Ons Medik8 peeling aanbod:

Sensitive PHA peel
€ 97,50

Deze milde peeling van Medik8 is geschikt voor gevoelige, rode huidtypes. Het resultaat is een verfriste en versterkte huid. Na de peeling wordt het Ultimate Recovery Bio-cellulose masker aangebracht. Deze peeling kan ook worden gebruikt als voorbereiding op de Signature peels.

Universal AHA peel
€ 97,50

Dit is een verhelderende peeling die de huid verzacht en revitaliseert. Geschikt voor elk huidtype en inzetbaar als onderhoudsbehandeling na een peeling kuur. Na de behandeling wordt het Ultimate Recovery Bio-cellulose masker aangebracht.

Rewind Signature peel
€ 97,50

Deze Medik8 peeling bevat een effectieve combinatie van zuren voor een huid met fijne lijntjes en huidimperfecties. Na de peeling wordt het Ultimate Recovery Bio-cellulose masker aangebracht.

Clarity Signature peel
€ 97,50

Deze peeling is ideaal voor de acnehuid. Het brengt acne onder controle, vermindert littekens en verlaagt het risico op toekomstige littekens. De effectieve formule van zuren wordt direct in de poriën gebracht. Na de peeling wordt het Ultimate Recovery Bio-cellulose masker aangebracht.

Even Signature peel
€ 97,50

Een Medik8 peeling die zorgt voor een heldere, egale teint. De peel verwijdert huidcellen die rijk zijn  aan melanine(pigment) en richt zich op de zonbeschadigde huid en hyperpigmentatie. Na de peeling wordt het Ultimate Recovery Bio-cellulose masker aangebracht.

Medik8 peeling lichaamsdeel
€ 82,50

Naast peelings voor het gezicht kunnen wij ook een lichaamsdeel met een peeling behandelen. Denk aan de rug of borst. Vraag onze schoonheidsspecialist naar de mogelijkheden.

Mono peels: Glycolzuur 30%, 50%, 70% / Melkzuur 30%, 50% / Amandelzuur 30%

Tijdens de peeling kuur kunnen er plaatselijk extra laagjes zuren worden aangebracht, daar waar het huidprobleem zich voordoet. De schoonheidsspecialist beoordeelt tijdens de behandeling of dit bevorderlijk is voor jouw huid. Prijs op aanvraag.

Kuur van 3 behandelingen
€ 277,50

Om het maximale resultaat uit jouw Medik8 gezichtspeeling te halen, raden we altijd een kuur van 3 tot 6 behandelingen aan. Bij deze kuur ontvang je nazorg producten van Medik8 ter waarde van 30,- euro om de huid te verzachten en de huidgenezing te versnellen.

Kuur van 6 behandelingen
€ 555,-

Om het maximale resultaat uit jouw Medik8 gezichtspeeling te halen, raden we altijd een kuur van 3 tot 6 behandelingen aan. Bij deze kuur ontvang je nazorg producten van Medik8 ter waarde van 30,- euro om de huid te verzachten en de huidgenezing te versnellen.

Meer informatie of een gezichtspeeling intake plannen

Wil je meer informatie over een Medik8 peeling in onze huidkliniek in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op. We werken met professionele en zorgzame schoonheidsspecialisten. Bij ons draait het om de beste kwaliteit, goede communicatie en nazorg voor een optimaal resultaat. We willen graag dat jij voldaan weer naar buiten loopt. Plan nu een gratis intake en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw huid.

Plan een gratis intake