Microdermabrasie - Skin Factory

Microdermabrasie

Beauty / Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt. Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en worden de bloedcirculatie en de aanmaak van cellen in het bindweefsel van de huid gestimuleerd.

Met microdermabrasie wordt het huidoppervlak geëxfolieerd met microkristallen: de huid wordt als het ware gecontroleerd afgeschaafd, waardoor de bovenste huidcellen worden verwijderd. Het vacuümsysteem zorgt voor een directe lifting van de vermoeide huid en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak, waardoor de zuurstofopname wordt verhoogd. Nieuw collageen en elastine worden gevormd met een duidelijk zichtbare en langdurige huidverbetering en huidverjonging tot gevolg.

De behandeling voelt als een licht trekkend gevoel aan de huid. Er worden producten gebruikt van Medik8 tijdens de behandeling. Na de eerste behandeling zult u reeds verschil ervaren. De huid voelt zuiver aan, rimpels vervagen en littekens (als gevolg van bijvoorbeeld acné) zullen minder zichtbaar worden. De huid krijgt een vitale uitstraling en de conditie van uw huid zal zichtbaar verbeteren. Voor een optimaal effect raden wij een kuur van minimaal 3 behandelingen aan.

Prijzen microdermabrasie behandeling:

Zone
€ 50,-
Gelaat incl. Ultimate Recovery Bio-cellulose masker
€ 109,-
Kuur 3x incl. Ultimate Recovery Bio-cellulose masker
€ 319,-
Kuur 5x incl. Ultimate Recovery Bio-cellulose masker
€ 519,-

Een vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk bij een aanvullende zorgverzekering. Sommige zorgverzekeraars vragen om een verwijsbrief. Het is belangrijk om dit zelf na te gaan bij je zorgverzekeraar.

Voor vragen kun je ons ook mailen op het e-mailadres: beauty@skinfactory.nl

* De schoonheidsspecialisten zijn aangesloten bij de ANBOS.