Nagelstudio - Skin Factory

Nagelstudio

Beauty / Nagelstudio

Manicure

Je handen mogen gezien worden! Verzorgde nagels én handen vormen een belangrijk onderdeel van een optimale lichamelijke verzorging. Handen en Nagels hebben net als ieder ander deel van het lichaam voeding en vocht nodig ter bescherming tegen invloeden van weer en leeftijd. Handen en nagels dienen dan ook regelmatig verzorgt en lekker verwend te worden zodat de conditie verbetert. Vaak worden de handen vergeten. Het verzorgen van nagels, nagelriemen en handen moet goed gebeuren. Bij Skin Factory kun je naast een standaard manicure (verzorging van je nagels) terecht voor een Spa Manicure (verzorging van je nagels en handen inclusief paraffine pakking).

Prijslijst manicure

Manicure standaard
€ 22,50

Pedicure

De voeten hebben nogal wat te verduren en worden gedurende het mensenleven zwaar belast. Gezonde en mooie voeten en goed verzorgde nagels zijn daarom uitermate belangrijk bij een professionele pedicure. Goed verzorgde voeten en nagels kunnen de dagelijkse belasting goed aan en ze mogen nog gezien worden ook!

Daarom bieden wij bij Skin Factory diverse voet- en nagelverzorgende behandelingen.

Prijslijst pedicure

Pedicure standaard
€ 29,50
Medische pedicure
€ 37,50
Extra's; masker of massage
€ 7,50

Nagel Styling

Uw nagels in stijl! Bij Skin Factory kunt u niet alleen terecht voor basisbehandelingen maar ook voor styling en design.

Prijslijst Nagel Styling

Nagels lakken 1 kleur
€ 10
Nagels lakken french manicure
€ 12,50
Shellac
€ 25
Shellac vervolgbehandeling
€ 29,50
Shellac verwijderen vanaf
€ 10