Manicure / Pedicure - Skin Factory

Manicure / Pedicure

Beauty / Manicure / Pedicure

Manicure

Je handen mogen gezien worden! Verzorgde nagels én handen vormen een belangrijk onderdeel van een optimale lichamelijke verzorging. Vaak worden de handen vergeten. Handen en nagels dienen dan ook regelmatig verzorgd en verwend te worden.

Prijslijst manicure:

Manicure excl. lakken
€ 30,-
Lakken toeslag
€ 10,-
Shellac toeslag
€ 15,-

Pedicure

De voeten hebben nogal wat te verduren en worden zwaar belast. Wil jij je voeten eens goed laten verzorgen? Dat kan door middel van onze pedicure. De voeten worden behandeld zodat deze er weer verzorgd uit zien. Als je last hebt van veel eelt, likdoorns of ingegroeide teennagels, dan kunnen we je helpen met een medische pedicure. De schoonheidsspecialist is opgeleid om dit soort specifieke voetproblemen te verhelpen of te verminderen.

 

Prijslijst pedicure:

Cosmetische pedicure excl. lakken
€ 40,-
Medische pedicure (45 min.)
€ 45,-
Medische pedicure (60 min.)
€ 49,50
Extra's; masker of massage
€ 10,-

Shellac

Bij Skin Factory kun je naast een manicure en pedicure ook terecht voor het lakken van je nagels. Als je nagellak wilt die lang op de nagels blijft zitten en een mooie egale glans geeft, raden wij onze Shellac van CND aan. De Shellac is een gel polish die tot wel 2 weken kan blijven zitten. We hebben een ruim aanbod in diverse kleuren.

Prijslijst Shellac:

Shellac + mini manicure
€ 45,-
Shellac vervolgbehandeling
€ 50,-
Shellac verwijderen
€ 15,-

Een vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk bij een aanvullende zorgverzekering. Sommige zorgverzekeraars vragen om een verwijsbrief. Het is belangrijk om dit zelf na te gaan bij je zorgverzekeraar.

Voor vragen kun je ons ook mailen op het e-mailadres: beauty@skinfactory.nl

* De schoonheidsspecialisten zijn aangesloten bij de ANBOS.