Powder brows - Skin Factory

Powder brows

Beauty / Powder brows

Powder Brows

Ben je het beu om dagelijks je wenkbrauwen in te kleuren en wil je wakker worden met perfecte wenkbrauwen? Kies dan voor powder brows!

Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen.

Bij powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU-apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semipermanent.

Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen.

Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Een eerste bijwerking is noodzakelijk. De nabehandeling zal tussen 4 en 6 weken plaatsvinden na de eerste behandeling. Zonder de bijwerking zullen de powder brows maximaal drie maanden zichtbaar zijn.

Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de powder brows, na het bijwerken vervaagt 40 procent waardoor je uiteindelijk natuurlijke powder brows hebt.

Maak kennis met onze Brow artist en kijk meteen op haar eigen website voor meer behandelingen en informatie www.thebrowartist.nl

Prijslijst Powder Brows

Powder brows incl. nabehandeling
€ 350
Touch up tussen 3 en 6 maanden
€ 100
Touch up tussen 6 en 12 maanden
€ 150
Touch up voor niet bestaande klanten
€ 250