Powder brows / Microblading - Skin Factory

Powder brows / Microblading

Beauty / Powder brows / Microblading

We all have a favorite eyebrow

Wakker worden met perfecte wenkbrauwen! Lees hieronder meer over de verschillende technieken waar wij gebruik van maken. Weet je niet zeker welke techniek het beste bij jouw past? Neem dan contact met ons op!

 

Powder Brows

Ben je het beu om dagelijks je wenkbrauwen in te kleuren en wil je wakker worden met perfecte wenkbrauwen?

Kies dan voor Powder brows! Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van semipermanente make-up voor wenkbrauwen. Met deze techniek worden de wenkbrauwen op een subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Het resultaat is semipermanent, wat inhoudt dat je na gemiddeld 1,5 jaar de wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen.

Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes. Een nabehandeling is noodzakelijk en deze zal 4 tot 6 weken plaatsvinden na de eerste behandeling. Zonder de nabehandeling zullen de Powder brows maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Door de nabehandeling zal het pigment langer zichtbaar zijn in de huid met als resultaat natuurlijk ogende Powder brows.

Microblading

De hairstroke techniek, ook wel beter bekend als 3D wenkbrauwen, is een speciale techniek waarbij er met behulp van kleine sneetjes pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag, de lederhuid. Deze techniek staat ook wel bekend vanwege de natuurlijke uitstraling, omdat er bij de wenkbrauwen fijne haartjes worden gecreëerd door middel van pigment. De wenkbrauwen zijn dankzij de hairstroke techniek niet van echt te onderscheiden. Deze techniek is vooral geschikt voor vrouwen met weinig tot geen wenkbrauwen, die graag een mooi getekende wenkbrauw willen hebben die natuurlijk er uitziet.

Wij adviseren deze behandeling niet als je een vette huid hebt of last hebt van grove poriën rondom de wenkbrauwen.

Maak kennis met onze Brow artist en kijk meteen op haar eigen website voor meer behandelingen en informatie  www.thebrowartist.nl

Combibrows

Twijfel je over welke techniek het beste bij je past? Combineer het! Bij de Combibrows behandeling worden beide technieken uitgevoerd. Het beginstuk van de wenkbrauw blijft natuurlijk doordat er ‘haartjes’ worden getekend terwijl het overloopt naar een Powder brows. Resultaat: Natuurlijk maar toch strakke wenkbrauwen!

Prijslijst Powder brows / Microblading:

Powder brows / Microblading incl. nabehandeling
€ 350,-
Touch up tussen 3 en 6 maanden
€ 100,-
Touch up tussen 6 en 12 maanden
€ 150,-
Touch up voor niet bestaande klanten
€ 250,-

Prijslijst Combibrows:

Combibrows incl. nabehandeling
€ 400,-