Wimpers / Wenkbrauwen - Skin Factory

Wimpers / Wenkbrauwen

Beauty / Wimpers / Wenkbrauwen

Wenkbrauwen en wimpers zijn bepalend voor onze gezichtsuitdrukking. Het is een makkelijke aanpassing waardoor je er gelijk stralender uit kan zien. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan zoals epileren, Henna brows, Lashlifting en Wimperextensions.

Prijslijst wimpers / Wenkbrauwen:

Natural brows: epileren + harsen
€ 20,-
Wimpers verven
€ 20,-
Wenkbrauwen verven
€ 20,-
Wenkbrauwen & wimpers verven
€ 30,-
Brow perfect: wenkbrauwen epileren + harsen + verven
€ 30,-
Wenkbrauwen epileren + verven & wimpers verven
€ 42,50

Henna Brows

Wil je donkere en volle wenkbrauwen?! Denk dan is aan Henna Brows. Hierbij verven we niet alleen de wenkbrauwhaartjes maar ook de huid. Doordat ook de huid wordt geverfd krijg je strakke en volle wenkbrauwen. De verf blijft 4 tot 5 weken in de haartjes zitten en tot 1 week op de huid. De henna is beschikbaar in meerdere kleuren zodat wij dit naar jouw wens kunnen afstemmen.

Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor de henna die wij gebruiken, adviseren wij om een patch test te doen. We brengen bij de test een kleine hoeveelheid henna aan op de pols. De test moet minimaal 48 uur voor de behandeling zijn gedaan.

Prijslijst Henna Brows:

Henna Brows inclusief epileren
€ 45,-

Lash lifting

Lash Lifting is een methode om de wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of een wimperkruller. De methode wordt ook wel ‘wimperpermanent’ genoemd. De wimpers worden vanaf de aanzet met siliconenpads gelift. Hierdoor creëer je een langere en vollere look die 6 tot 8 weken aanhoudt.

Prijslijst Lash lifting:

Lash Lifting
€ 65,-
Last lifting + verven van de wimpers
€ 70,-

Blink N'Go Wimperextensions

Op elke wimper wordt één wimperextension geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Er zijn veel verschillende soorten wimperhaartjes die variëren in lengte en krul. Zo kunnen wij op elke soort wimper een extension plakken voor het gewenste resultaat. Voor een blijvend, mooi resultaat raden wij aan om na 3 tot 4 weken voor een opvulbehandeling te komen.

Prijslijst Blink N'Go:

Blink N'Go nieuwe set
€ 85,-
Opvullen 2 weken
€ 40,-
Opvullen 3 weken
€ 50,-
Opvullen 4 weken
€ 60,-

3D-volume Wimperextensions

Bij de 3D-volume wimperextensions worden er meerdere ultra-lichtgewicht wimpers op één wimper gezet én wordt de natuurlijke wimper niet te zwaar belast. Doordat er meerdere wimperextensions op één wimper worden gezet krijg je extra volume. Er zijn veel verschillende soorten wimperhaartjes die variëren in lengte en krul. Zo kunnen wij op elke soort wimper een passende extension plakken voor het gewenste resultaat. Voor een blijvend, mooi resultaat raden wij aan om na 3 tot 4 weken voor een opvulbehandeling te komen.

Prijslijst 3D-volume lashes:

3D-volume lashes nieuwe set
€ 105,-
Opvullen 2 weken
€ 47,50
Opvullen 3 weken
€ 55,-
Opvullen 4 weken
€ 65,-