Huidtherapie - Skin Factory

Huidtherapie

Huidtherapie

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en is daarom bijzonder om mee te werken. Je kan het zien als een spiegel van onze gezondheid. Factoren zoals stress, voeding en uv-stralen kunnen allemaal terug te zien zijn in de huid. Huidtherapie bestaat daarom niet alleen uit het behandelen van een huidprobleem maar ook uit het onderzoeken waar het vandaan komt. Hierdoor worden niet alleen de symptomen behandeld maar het dieper gelegen probleem verminderd of opgelost.

Tijdens elke behandeling wordt er gebruik gemaakt van Medik8 producten. Deze serie producten is speciaal ontwikkeld voor het verminderen van specifieke huidproblemen.

 

 

 

Een vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk bij een aanvullende zorgverzekering. Een huidtherapeut is direct toegankelijk waardoor er geen verwijzing nodig is. Echter vragen sommige zorgverzekeraars hier wel om. Het is daarom belangrijk om dit zelf na te gaan bij je zorgverzekeraar.

Voor vragen kun je onze huidtherapeut ook mailen op het e-mailadres: huidtherapie@skinfactory.nl

* De huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

Plan een gratis intake

Tijdens de intake wordt er naar de verschillende mogelijkheden gekeken en wordt er beoordeelt wat de beste behandeling voor jouw huid zal zijn.

Plan een gratis intake