Huidtherapie - Skin Factory

Huidtherapie

Huidtherapie

De huid is de spiegel van onze gezondheid en onszelf. Factoren, zoals stress, ongezonde voeding of UV-stralen kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid stralend, fris en soepel blijft?! Onze huidtherapeut gebruikt een uitgebreide assortiment verzorgingsproducten om het welzijn van uw huid te garanderen.

 

De serie producten is speciaal ontwikkeld voor de problematische huid (droog, rimpels, acne), is hypoallergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen. De producten bevatten onder andere crèmes, peelings, huidreinigers, lotions en sunblock.

Als u een verwijsbrief van uw huisarts heeft, met de diagnose acne, dan kunt u de huidtherapeutische behandeling eventueel vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.

Voor vragen kunt u onze huidtherapeut ook mailen op het e-mailadres: huidtherapie@skinfactory.nl

* Onze huidtherapeute(n) is(zijn) aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

Twijfels? Plan een gratis advies gesprek

Tijdens dit gesprek zullen we kijken naar de verschillende mogelijkheden en beoordelen we of jouw huid geschikt is voor de behandeling die we gaan uitvoeren.

Plan een advies gesprek