Acne behandeling - Skin Factory

Acne behandeling

Huidtherapie / Acne behandeling

Acne behandeling Amsterdam-west

Acne bestaat in verschillende vormen en vraagt daarom om een behandeling op maat naargelang het stadium en de graad waarin de acne zich bevindt. Bij een acne behandeling wordt de huid grondig gereinigd zodat de ontstekingen en/of comedonen sterk verminderen. De huidtherapeut kan eventueel de behandeling uitbereiden met een chemische peeling (glycolzuur) of een microdermabrasie behandeling.

De chemische peeling (glycolzuur) verbetert het aangezicht en de structuur van de huid; fijne lijntjes, grove poriën en oppervlakkige hyperpigmentatie (donkere verkleuring van de huid). Deze worden minder zichtbaar. De huid wordt egaler, elastischer, gladder en strakker. Peelings zijn ook zeer geschikt voor acne en oppervlakkige acne littekens/oneffenheden, in het gelaat.

De behandelingen zijn geschikt voor het gezicht, de rug en de borstkas.

Prijstlijst acne behandeling

Acne behandeling v.a.
€ 49,50
Acne behandeling rug v.a.
€ 55,00

Als u een verwijsbrief van uw huisarts heeft, met de diagnose acne, dan kunt u de huidtherapeutische behandeling eventueel vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.

Voor vragen kunt u onze huidtherapeut ook mailen op het e-mailadres: huidtherapie@skinfactory.nl

* Onze huidtherapeute(n) is(zijn) aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.