Acnebehandeling - Skin Factory

Acnebehandeling

Huidtherapie / Acnebehandeling

Acnebehandeling Amsterdam-west

Acne bestaat in verschillende vormen en vraagt daarom om een behandeling op maat. Voorafgaand aan elke acnebehandeling vindt er een (kort) intakegesprek plaats. Het is namelijk belangrijk om er achter te komen waar de acne vandaan komt zodat we doelgericht te werk kunnen gaan. Er zal advies gegeven worden over voeding en productgebruik omdat dit belangrijke aspecten van een acnebehandeling zijn.

Bij een acnebehandeling worden Medik8 producten speciaal voor de acnehuid gebruikt. De huid wordt grondig manueel gereinigd zodat de ontstekingen en/of comedonen sterk verminderen. We kunnen eventueel de behandeling uitbreiden met een chemische peeling. Deze behandeling is ook geschikt voor als je de huid grondig wilt laten reinigen maar geen acne hebt.

Prijslijst acnebehandeling:

Acnebehandeling
€ 49,50
Acnebehandeling rug of borst
€ 55,-

Een vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk bij een aanvullende zorgverzekering. Een huidtherapeut is direct toegankelijk waardoor er geen verwijzing nodig is. Echter vragen sommige zorgverzekeraars hier wel om. Het is daarom belangrijk om dit zelf na te gaan bij je zorgverzekeraar.

Voor vragen kun je onze huidtherapeut ook mailen op het e-mailadres: huidtherapie@skinfactory.nl

* De huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.