Acnebehandeling - Skin Factory

Acnebehandeling

Huidtherapie / Acnebehandeling

Acne behandeling in Amsterdam-west

Bij Skin Factory in Amsterdam kun je met acne problemen terecht voor een doelgerichte acne behandeling. Acne komt veel en in verschillende vormen voor. Daarom behandelt onze huidtherapeut acne altijd op maat. Vooraf vindt er een intake en huidanalyse plaats. Naast het behandelen krijg je ook persoonlijk advies over voeding en productgebruik, omdat dit belangrijke aspecten van onze acne behandeling zijn.

Wat is acne?

Acne is een huidaandoening van de talgklieren, welke vaak ontstaat vaak bij jonge mensen tussen de 12-25 jaar oud. Bij een verhoogde talgklierproductie en een snellere verhoorning van de huid verstoppen de talgklieren zodat er een talgpropje wordt gevormd. Hieronder vermeerderen bacteriën zich en ontstaan er ontstekingen. Het resultaat zijn rode bultjes, onderhuidse ontstekingen en puistjes. Het komt ook voor dat men op latere leeftijd last krijgt van acne.

Acne komt met name voor in het gezicht, op de rug en op de borst. Het is belangrijk om er niet aan te zitten en de huid met rust te laten. Wil je acne effectief verminderen? Stap dan altijd naar een professionele huidkliniek met de juiste acne behandelingen en producten.

Acne behandelen

Bij Skin Factory in Amsterdam behandelen wij acne met de effectieve Medik8 producten en peelings die speciaal voor de acnehuid werden ontwikkeld. Onze huidtherapeut reinigt de huid grondig zodat de ontstekingen en/of comedonen zoals mee-eters, puistjes en blackheads sterk verminderen. In combinatie met het voedingsadvies en de producten voor thuis krijgen we over het algemeen de acne snel onder controle. We kunnen de behandeling indien nodig uitbreiden met een krachtige chemische peeling. Het zuivert poriën, minimaliseert acne en helpt celvernieuwing te normaliseren.

Prijzen en vergoedingen acne therapie:

Acne gezicht
€ 49,50
Acnebehandeling rug of borst
€ 55,-

Acne behandeling verwijzing en vergoeding

Het is mogelijk om een acne behandeling vergoed te krijgen door je zorgverzekeraar bij een aanvullende zorgverzekering. Een verwijzing is niet nodig, omdat een behandeling bij een huidtherapeut vrij toegankelijk is. Om voor een vergoeding in aanmerking te komen kan de zorgverzekeraar wel om een verwijzing vragen. Vraag dit zelf goed na bij jouw zorgverzekeraar.

 

 

 

Heb je interesse in een acne behandeling in onze huidkliniek in Amsterdam West? Plan dan direct jouw gratis intake en huidanalyse in.

Plan een gratis intake