Elektrische epilatie - Skin Factory

Elektrische epilatie

Huidtherapie / Elektrische epilatie

Elektrische epilatie

Ongewenste haargroei op het gezicht kan behandeld worden door middel van elektrische epilatie. Deze methode zorgt er net als bij laserontharing voor dat ongewenste haren definitief verdwijnen. We behandelen voornamelijk haren die door middel van laserontharing niet behandeld kunnen worden. Dit zijn grijze, blonde en/of rode haren. Zwarte haren kunnen het beste behandeld worden met onze ontharingslasers.

Er wordt een minuscuul naaldje in het haarzakje gegleden waarna het naaldje wordt verwarmd. Door het haarzakje te verwarmen wordt de haarwortel beschadigd. Na het verwarmen wordt het naaldje voorzichtig uit het haarzakje verwijderd en wordt de behandelde haar geëpileerd. Elke behandeling zullen de haren zwakker en dunner worden, waardoor ze uiteindelijk verdwijnen. Het is belangrijk om de behandeling elke 3 weken te ondergaan zodat het lichaam niet de tijd heeft om de haarwortels te herstellen. De behandelperiode varieert afhankelijk van de grootte van het oppervlak.

Prijslijst elektrische epilatie:

Starttarief (15 min.)
€ 35,-
30 min.
€ 55,-

Een vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk bij een aanvullende zorgverzekering. Een huidtherapeut is direct toegankelijk waardoor er geen verwijzing nodig is. Echter vragen sommige zorgverzekeraars hier wel om. Het is daarom belangrijk om dit zelf na te gaan bij je zorgverzekeraar.

Voor vragen kun je onze huidtherapeut ook mailen op het e-mailadres: huidtherapie@skinfactory.nl

* De huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.