Medik8 Peelings - Skin Factory

Medik8 Peelings

Huidtherapie / Medik8 Peelings

Medik8 is een award winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt gebruikt door huidverzorgingexperts. De producten worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemici en farmacologen.

Wat is een peel?

Een peeling is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd, wat leidt tot zichtbare huidverbetering. De Medik8 peels zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat er voor elke huidbehoefte een passende peeling kan worden gekozen. Als onderdeel van het genezingsproces wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Er wordt een nieuwe, gezondere huidlaag geproduceerd waardoor huidproblemen worden verbeterd. De huid wordt eerst professioneel gereinigd, waarna de peeling wordt aangebracht. Na de peeling wordt het Ultimate Recovery Bio-cellulose masker aangebracht. Dit masker zorgt voor huidherstel en dat de huid direct kalmeert. De peelings worden afgesloten met een serum, crème en SPF om de behandelde huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

Medik8 bevat:
v Geen parabenen
v Geen zeep
v Geen sulfaten
v Geen agressieve reinigers
v Time-release afgiftesysteem

Voor het beste resultaat is het genoodzaakt om de Medik8 producten te gebruiken. Met de CSA filosofie (Vitamine C, Retinol en Sunscreen) van Medik8 kan het huidverjongingsproces gemaximaliseerd worden. Dit zal tevens het resultaat versterken. Na de behandeling gebruikt u de Calmwise cleanser en de Ultimate Recovery crème om de huid te verzachten en de huidgenezing te versnellen. Ook is het belangrijk om 4 weken voor én na de peeling de zon en schadelijke UV-straling te vermijden om zo ongewenste hyperpigmentaties en huidschade te voorkomen. U gebruikt dagelijks een SPF 50 om de huid te beschermen.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens deze intake kunnen wij samen met u een gepersonaliseerd behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van ons huidanalyse-apparaat: de Sqinno OBSERV 520. Voor een optimaal effect raden wij een kuur van minimaal 3 behandelingen aan.

Prijslijst Medik8 behandelingen:

Sensitive PHA peel
€ 97,50

Milde peeling voor gevoelige, rode huidtypes die op zoek zijn naar vernieuwing van het huidoppervlak. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype om de huid te verfrissen en de huidbarrière te versterken. Na de peeling wordt het Ultimate Recovery Bio-cellulose masker aangebracht. Deze peeling kan ook gebruikt worden als voorbereiding op de signature peels.

Universal AHA peel
€ 97,50

Een verhelderende peeling die de huid verzacht en revitaliseert. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en kan ook ingezet worden als onderhoudsbehandeling na het beëindigen van een peelkuur. Na de peeling wordt het Ultimate Recovery Bio-cellulose masker aangebracht.

Rewind Signature peel
€ 97,50

Een effectieve combinatie van zuren voor een huid met fijne lijntjes en huidimperfecties. Na de peeling wordt het Ultimate Recovery Bio-cellulose masker aangebracht.

Clarity Signature peel
€ 97,50

De ideale peeling voor de acnéhuid. Brengt acné onder controle en verlaagt het risico op toekomstige littekens. De effectieve formule van zuren wordt direct in de poriën gebracht. Na de peeling wordt het Ultimate Recovery Bio-cellulose masker aangebracht.

Even Signature peel
€ 97,50

Zorgt voor een heldere, egale teint. De peel verwijdert huidcellen die rijk zijn aan melanine en richt zich op de zonbeschadigde huid en hyperpigmentatie. Na de peeling wordt het Ultimate Recovery Bio-cellulose masker aangebracht.

Peeling lichaamsdeel
€ 82,50
Mono peels: Glycolzuur 30%, 50%, 70% / Melkzuur 30%, 50% / Amandelzuur 30%

Tijdens de peeling kuur kunnen er plaatselijk extra laagjes zuren worden aangebracht waar het huidprobleem zich voordoet. De behandelaar beoordeelt tijdens de behandeling of dit bevorderlijk is voor uw huid.

Kuurprijs 3x
€ 277,50

Bij het afnemen van een kuur ontvangt u nazorgproducten van Medik8 (t.w.v. € 30,-) om de huid te verzachten en de huidgenezing te versnellen.

Kuurprijs 5x
€ 555,-

Bij het afnemen van een kuur ontvangt u nazorgproducten van Medik8 (t.w.v. € 30,-) om de huid te verzachten en de huidgenezing te versnellen.