Microneedling - Skin Factory

Microneedling

Huidtherapie / Microneedling

Microneedling met Dermicapen

Een microneedling behandeling is een effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen. De huid wordt in de diepte vernieuwd en verfraaid zonder dat de bovenste huidlaag wordt beschadigd.

De steriele naaldmodule bestaat uit 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine, verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze microkanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar prikkelen de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces in de huid te activeren. Door de instelbare naalddiepte kan de behandeling worden aangepast aan uw doelstelling. Tijdens dit proces wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid van de huid. De huid wordt weerbaarder en egaler van kleur. De gecreëerde microkanaaltjes zorgen voor een optimale opname van de gebruikte ampullen met actieve werkstoffen en de Medik8 producten.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intake gesprek plaats. Tijdens deze intake kunnen wij samen met u een gepersonaliseerd behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van ons huidanalyse apparaat: de Sqinno Observ 520. Voor een optimaal effect raden wij een kuur van minimaal 3 behandelingen aan.

Voor het beste resultaat is het genoodzaakt om naast de microneedling behandelingen de Medik8 producten te gebruiken. Met de CSA filosofie (Vitamine C, Retinol en Sunscreen) van Medik8 kan het huidverjongingsproces gemaximaliseerd worden. Dit zal tevens het resultaat versterken. Na de behandeling gebruikt u de Calmwise skin cleanser en de Ultimate Recovery crème om de huid te verzachten en de huidgenezing te versnellen. Ook is het belangrijk om 4 weken voor én na de microneedling behandeling de zon en schadelijke UV-straling te vermijden om zo ongewenste hyperpigmentaties en huidschade te voorkomen. U gebruikt dagelijks een SPF 50 om de huid te beschermen.

Microneedling is geschikt voor:

  • Huidveroudering & huidverslapping
  • Vergrote poriën & huidstructuur
  • Diverse pigmentatie problemen
  • Littekens (acne, brandwonden)
  • Algehele huidverbetering
  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Striae & striemen

Prijslijst Microneedling:

Zone
€ 75,-
Gelaat incl. Ultimate Recovery Bio-cellulose masker
€ 139,-
Hals
€ 89,-
Gelaat + Hals incl. Ultimate Recovery Bio-cellulose masker
€ 199,-
Decolleté
€ 125,-
Gelaat kuur 3x incl. Ultimate Recovery Bio-cellulose masker
€ 389,-

Een vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk bij een aanvullende zorgverzekering. Een huidtherapeut is direct toegankelijk waardoor er geen verwijzing nodig is. Echter vragen sommige zorgverzekeraars hier wel om. Het is daarom belangrijk om dit zelf na te gaan bij je zorgverzekeraar.

Voor vragen kun je onze huidtherapeut ook mailen op het e-mailadres: huidtherapie@skinfactory.nl

* De huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.