Micro Needling Pen - Skin Factory

Micro Needling Pen

Huidtherapie / Micro Needling Pen

Micro Needling Pen

Een Micro Needling behandeling is een veilige, hygiënische en effectieve manierom huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Het effect van Micro Needling Pen is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden. De pen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden. Door de instelbare naalddiepte kan de behandeling worden aangepast aan uw individuele behoefte.

De steriele naaldmodule bestaat uit 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar prikkelen de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces in de huid te activeren. Door dit proces komen actieve en helende groeifactoren in de huid vrij. Zodoende wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Daarnaast zorgen de gecreëerde microkanaaltjes voor een optimale opname en effect van de gebruikte actieve werkstoffen.

Door de aanmaak van nieuw collageen en elastine zal de Micro Needling Pen voor een duurzaam resultaat zorgen. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger, sterker, weerbaarder, egaler van kleur en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en de huidstructuur verbetert.

Het natuurlijk herstelproces (aanmaak van collageen en elastine) dat in de huid op gang wordt gebracht heeft tijd nodig om tot het gewenste resultaat te leiden. Na gemiddeld twee tot vier weken zullen de eerste resultaten van de Micro Needling Pen behandeling duidelijk te voelen en te zien zijn.

Huidregeneratie, huidverbeterend & huidverjongend

Vergoeding door uw zorgverzekeraar is mogelijk.

Prijslijst Micro Needling Pen

Microneedling zone
€ 75
Microneedling gezicht
€ 125
Microneedling kuur 3x
€ 345

  • Huidveroudering & huidverslapping
  • Vergrote poriën & huidstructuur
  • Diverse pigmentatie problemen
  • Littekens (acne, brandwonden)
  • Algehele huidverbetering
  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Alopecia & kaalheid
  • Striae & striemen